Shërbime

Shërbime

Transport

Rezervoni udhëtimin në vendin tuaj të preferuar duke zgjedhur partnerët tanë të agjencive. Ne ofrojmë transport me autobus, 4x4, anije dhe taksi. Na kontaktoni dhe rezervoni udhëtimin tuaj në:
Theth
Valbona
Liqeni i Komanit
Lumi i Shalës
Vermosh
Aeroportin e Tiranës
Mali i Zi

Ne gjithashtu ofrojmë biçikleta dhe veshje për hiking. Dhe për udhëtimet tuaja jashtë vendit, rezervoni biletën tuaj në agjencinë tonë.
Na kontaktoni dhe na tregoni se ku doni të shkoni, dhe ne do ta rregullojmë atë për ju.

Libra & Harta

Plotësoni udhëtimin tuaj në Shqipëri duke pasur me vete të gjithë informacionin që ju nevojitet.
Në agjencinë tonë ju mund të gjeni harta hiking dhe libra që i përshtaten nevojave tuaja në udhëtimin tuaj trekking.

Harta Hiking
Harta e "Peaks of the Balkans"
Libri "Peaks of the Balkans" (anglisht dhe gjermanisht)
Hartat dhe informacionet për të gjitha qytetet në Shqipëri.

Akomodimi

Tek ne gjithashtu mund të rezervoni hotelet dhe shtëpitë tuaja pritëse, në mënyrë që ta bëjmë udhëtimin tuaj më të lehtë dhe kështu ju mund të pushoni dhe vetëm të shijoni natyrën.