për aventurierët

Për

aventurierët

Lejoni Veriun e Shqipërisë të tregojë madhështinë e tij nëpërjet maleve, thellësinë e tij nëpërmjet pyjeve dhe qafave, pastërtinë e tij përmes ujit kristal, mikpritjen e tij përmes njerëzve të mrekullueshëm që ka, bukurinë e tij përmes veshjeve shumëngjyrëshe të zonës.

për eksploruesit

Për

eksploruesit

Mënyra më e mirë për të parë Shqipërinë është në këmbë. Disa nga shtigjet më spektakolare gjënden në Veri, ku do të gjeni parqe kombëtare të karakterizuara nga malet e larta dhe fshatrat e qetë, alpine.

për kureshtarët

Për

kureshtarët

Kultura shqiptare është një kombinim I një gjuhe, muzike, tradite dhe ushqimi të bukur. Kjo është një kulturë unike e ruajtur përgjatë disa pushtimeve dhe që I mbijetoi kohërave të vështira.

Për të apasionuarit pas detit

Për të apasionuarit pas

Detit

Disa nga atraksionet dhe aktivitetet e preferuara në Shqipëri janë buzë ujërave e kristalta të maleve ose në brigjet e bukura në Jug. Qoftë afër një ujëvarë, një banjë natyrore, një lumi apo një deti, ju do të keni një verë të mrekullueshme dhe freskuese me ne.

Slider

Prespektive

God made albania, discover the wild

Krijesat mitologjike të Alpeve

13-06-2019

Krijesat mitologjike të Alpeve

Zanat e malit Kulti i zanave malore vjen nga Ilirët deri në ditët e sotme. Studiuesi gjerman M. Lambertz shkroi: "Zana është feja dhe muza e maleve shqiptare." Zan...

keep reading

ndiqni së bashku

AVENTURËN

@nord_albania